ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Από τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, το σχολείο μας θα είναι κλειστό για τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία Δημοτικών και Νηπιαγωγείων σε όλη τη χώρα  μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου.

Τα δημοτικά σχολεία  θα λειτουργήσουν εξ αποστάσεως με δύο τρόπους:

  1. Εκπαιδευτική τηλεόραση: Από τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου  στις 9 π.μ. – πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων – θα αρχίσουν να προβάλλονται από την ΕΡΤ2 τηλεοπτικά μαθήματα για μαθητές δημοτικού. 

 2. Σύγχρονη τηλεκπαίδευση: . Η τηλεκπαίδευση θα γίνεται  μέσω της ψηφιακής           πλατφόρμας Webex Meetings της εταιρείας Cisco Hellas A.E και  θα ξεκινήσει την Τετάρτη,18 Νοεμβρίου (ώρες 14:10 έως 17:20) με 5 διδακτικές ώρες ημερησίως. Κάθε διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 30’ συμπεριλαμβανομένων μικρών 10/λεπτων διαλειμμάτων  ως εξής:

Σήμερα Δευτέρα  ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας θα δουλέψει στις τεχνικές λεπτομέρειες του εγχειρήματος και για την κατάρτιση του ωρολογίου προγράμματος της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το οποίο και θα σας κοινοποιηθεί εγκαίρως μαζί με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των εκπαιδευτικών στο WEBEX, ώστε αν όλα πάνε κατ ευχήν την Τετάρτη το μεσημέρι να ξεκινήσουμε την τηλεκπαίδευση.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας δεν έχει παραλάβει ποτέ tablet ή laptop από κανένα φορέα.

 Τέλος θα ειδοποιηθείτε από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων για την παραλαβή των βιβλίων των παιδιών σας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΡΑΛΛΟΥ ΣΕΡΕΤΕΛΛΗ

 

Σχόλια